//   Despre

DIVERSITAS GROUP ROMANIA

Este un nume cu traditie pe piata romaneasca, avand o vechime de peste 25 ani in productia de incaltaminte, marochinarie, articole HoReCa, accesorii metalice si articole promotionale, gravura laser si productie publictara.

   De-a lungul anilor am acordat o deosebita atentie dezvoltarii activitătilor de productie, servicii și comert, inregistrand un progres considerabil prin furnizarea unei game complete de produse si de servicii de publicitate si de promovare, inclusiv consultanta, creatie, productie signalistica, reclame luminoase si materiale promotionale, productie de marochinarie si de articole hoteliere personalizate.

   Incepand cu sfarsitul anului 2018, in cadrul DGR am infiintat o sectie de debitari, prelucrari si gravuri industriale, sectie dotata cu utilaje de ultima generatie, de mari dimensiuni (water jet, CNC, laser) in care putem debita metale (otel, inox, aluminiu, cupru, alama) cu o grosime de pana la 150 mm, gresie, granit, marmura, sticla, lemn, cauciuc, materiale ABS si aproape orice alte materiale cu dimensiuni de pana la 2000 mm x 3000 mm. Pe aceste utilaje putem taia orice forma si design, detaliile si calitatea lucrarilor fiind de mare finete si precizie.

  Colaboratorii nostri sunt multumiti sa regaseasca in DIVERSITAS GROUP ROMANIA un partener serios si de incredere, care ofera produse de calitate la preturi competitive si care gaseste de cele mai multe ori resursele necesare cu care sa vina in intampinarea nevoilor partenerilor.

  Va multumim pentru timpul acordat si speram ca impreuna cu Dvs. sa punem bazele unei colaborari frumoase, de lunga durata si reciproc avantajoasa.

Radu JITARU

CEO & Fondator DGR,
logo_dgr

Str. Zizinului nr. 113
500407 Brasov, Romania
office@dgr.ro
Tel: 0268 422 922

dgr_graphic

Diversitas Group Romania

Adresa: Brasov, str Zizinului Nr. 113, 500407, Romania
 (in incinta Organe de Asamblare)
Telefon: (+4) 0268.422.922  
 E-mail: office[at]dgr.ro         

facebook_iconinstagram_iconyoutube_iconlinkedin_iconlinkedin_icon

Completeaza

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!
Pentru a retrimite un alt mesaj va rugam dati refresh paginii!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 Copyright Diversitas Group Romania WebDesign by LENO STUDIO COMERCIAL

Politica de Confidentialitate | Utilizare COOKIES